Vlaardings Monopoly

Vlaardings stickerset voor Monopoly

is een kunstproject van beeldend kunstenaar Ilona Bruins en haar dochter Nina Odijk (12 jaar). Samen maakten ze privé een écht Vlaardingse versie van het aloude Monopoly. Dit als verrassing voor de rest van het gezin.

“Deze persoonlijk aangepaste versie van spel is té leuk om alleen bij onszelf in de kast te laten liggen. Met het maken en het beplakken van ons oude bordspel alleen al, hebben we zoveel voorpret gehad. Dat willen we alle Vlaardingers laten ervaren!”
Dat deed ons beslissen om een Plak & Play-stickerset uit te geven. Professioneel vormgegeven en gedrukt op glanzend vinyl. De set is geschikt om op een bordspel te plakken.

Niet alleen de straten en plaatsen zijn aangepast: ook de Kans- en Algemeen Fonds kaarten zijn Vlaardings geworden.

Activiteit

Plak de stickers van de stickerset op het officiële Monopolyspel dat ligt te verstoffen in je kast of koop er een op de rommelmarkt. Op zich al een creatieve activiteit voor het hele gezin en het levert je een geheel nieuw spel op. Speel het met vrienden en familie in je eigen vertrouwde Vlaardingen.

Koop jij ‘t Hof of het Stadhuis?
Maar pas op dat je niet in Schiedam terecht komt!

Vlaardings Monopoly

Vlaardings Monopoly

Vlaardings Monopoly Stickervellen

Vlaardings Monopoly Spelbord

Vlaardings Monopoly

Vlaardings Monopoly

Disclaimer: Plak & Play Vlaardings stickerset is géén officieel bordspel. Plak & Play Vlaardings is een kunstproject zonder winstoogmerk en op geen enkele wijze gelieerd aan het officiële Monopolyspel van Hasbro.