Vlaardings Monopoly

Vlaardings stickerset voor Monopoly

Plak de unieke stickers op een officieel Monopolyspel en speel het spel in je eigen vertrouwde Vlaardingen!
Loop op het vernieuwde spelbord een rondje door de Haringstad. Bijvoorbeeld van ’t Hof(t) naar het Hoofd en koop onderweg Museum Vlaardingen. Ook de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn geheel Vlaardings (en veel grappiger) geworden.

Koop jij De Broekpolder of het Stadhuis?
Maar pas op dat je niet in Schiedam terecht komt!

De stickerset kost slechts 15 euro.
Bestel het Vlaardings Monopoly hier of ga naar de winkel.
Plantage Pontier, Bruna de Loper, Museum Vlaardingen of de Kade40 winkel.

Zo lang de voorraad strekt kan in de webshop kant en klaar Vlaardings Monopoly worden besteld. Je hoeft niet meer te plakken en kunt direct spelen.

Deze Plak & Play-stickerset is professioneel vormgegeven, gedrukt op glanzend vinyl en kan op een bordspel worden geplakt. Kijk eens op zolder of je nog een oud Monopolyspel hebt dat ligt te verfstoffen of koop er een op de rommelmarkt.
De stickers passen alleen op Classic Monopolyspellen. Deze zitten in witte of zwarte dozen. Niet geschikt voor speciale edities of Monopoly Junior. Neem contact met ons op bij twijfel.

Project

Vlaardings Stickerset voor Monopoly is een kunstproject van beeldend kunstenaar Ilona Bruins, haar dochter Nina Odijk (13 jaar) en man Martijn Odijk. In een creatieve opwelling bedachten zij een écht Vlaardingse versie van het aloude Monopoly. Omdat dit idee té leuk was om voor zichzelf te houden, besloten zij het spel uit te geven als stickerset zodat iedereen het kan spelen. De kostprijs is laag en oude Monopolyspellen krijgen een nieuw leven.

Er zijn niet veel sets meer op voorraad en er komt geen herdruk.
Wees er snel bij want op is dus écht op.

Telefoon op stil, TV uit en gezellig samen rond de keukentafel een potje Vlaardings Monopoly!

Disclaimer: Plak & Play Vlaardings stickerset is géén officieel bordspel. Plak & Play Vlaardings is een kunstproject zonder winstoogmerk en op geen enkele wijze gelieerd aan het officiële Monopolyspel van Hasbro.